Jos Hendriksen

Commissielid

Tradities behouden en niet inleveren op duurzaamheid maar juist verduurzaming uitbreiden, en daar samen een weg in vinden is een uitdaging die ik graag aan ga.

Mijn naam is Jos Hendriksen, geboren en getogen in de Achterhoek. Sinds 2014 woon ik in Hummelo. In het verleden maakte ik deel uit van het vrijwillige bestuur van het jongerenwerk in Berkelland. Hier heb ik samen gewerkt met de jongeren om woonwensen aan te kaarten en het dorp leefbaar te houden. Binnen Bronckhorst wil ik mij hier ook hard voor maken.
Ik wil ervoor zorgen dat Bronckhorst een prettige gemeente blijft voor alle inwoners. Werk, wonen, faciliteiten, tradities en natuur blijven belangrijke punten om in balans te houden voor nu maar ook voor de toekomst. Als we hier nu niets aan doen om deze te behouden en Bronckhorst klaar te maken voor de toekomst dan zadelen wij de jongere generaties op met het korte termijn denken van nu.
Doormiddel van een cursus vanuit de gemeente om politiek actief te worden ben ik er achter gekomen dat ik mij daarbij het meeste thuis voel bij GroenLinks.

Zie ook mijn persoonlijke boodschap: https://bronckhorstgl.stackstorage.com/s/J5jLSeN8LWFfGmT

of https://youtu.be/i-M89-0JyMA