Nieuws

Paul Hofman-Fransen

Inmiddels zijn ook de kandidaat-wethouders bekend. Laten we hier onze kandidaat-wethouder voor GroenLinks voorstellen. Kandidaat, omdat hij nog benoemd moet worden, na het door de raad aanvaarden van het coalitieakkoord.

Lees verder

Nieuw en fris

Hoe het weer is wanneer u dit leest weten we niet. Tijdens het schrijven van deze woorden is het prachtig. Heerlijk warm en de natuur buiten kleurt in rap tempo lekker fris en lentegroen.

GroenLinks Bronckhorst zit ook in een nieuw seizoen: wij zijn volop aan het onderhandelen over een coalitieakkoord. Voor het eerst staan we zo dicht bij de mogelijkheid deel te nemen aan het college. Met onze vernieuwende ideeën over natuur en landschap merken we dat ook de andere formerende partijen een frisse groene blik op onze fraaie gemeente werpen.

Lees verder

Installatie raad en duidingsdebat

Fractie na installatie

Op 29 maart werd de nieuwe raad geïnstalleerd met namens GroenLinks Herman van Rooijen, Ulrike ter Braak en Ellen van Reesch.

Om meer openheid te verkrijgen in het (in)formatieproces hebben wij een duidingsdebat voorgesteld en dat werd dan ook inderdaad gehouden.

Lees verder

Mooi resultaat verkiezingen

We hebben een prachtig resultaat behaald in de verkiezingen, we hebben een winst geboekt van 1 zetel, van 2 naar 3 dus.

Onze fractievoorzitter is als vanouds Herman van Rooijen en ook Ulrike ter Braak is opnieuw verkozen. Nieuw is Ellen van Reesch, die met een groot aantal voorkeursstemmen werd gekozen. Zij gaan er  tegenaan om de komende jaren ons verkiezingsprogramma optimaal te realiseren.

Lees verder

Pagina's